Naxos Kalimera

Decentralized Administration Of The Aegean, Naxos
Naxos Kalimera Genel
Naxos Kalimera Genel
Naxos Kalimera Öne Çıkan Resim
Naxos Kalimera Dış Mekan
Naxos Kalimera Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Naxos Kalimera
Agia Anna Decentralized Administration Of The Aegean, Naxos

Naxos Kalimera misafirlere Naxos bölgesinde, tarihi bölgede, Ege Adaları ve Nakşa ve Küçük Kikladlar yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Naxos Limanı ile 4,1 mi (6,6 km) ve Parikia Limanı ile 23,9 mi (38,5 km) mesafede.

Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve plazma televizyon bulunan 9 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Bahçe Manzaralı
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası
Economy
Economy Stüdyo, Bahçe Manzaralı
Economy
Economy Apart Daire
Deluxe
Deluxe Stüdyo, Deniz Manzaralı
Stüdyo,
Stüdyo, Deniz Manzaralı
Family
Family Apart Daire, Deniz Manzaralı
Suite
Suite Thalassa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x