Naumi Auckland Airport

North Island (kuzey Ada), Mangere
Naumi Auckland Airport Genel
Naumi Auckland Airport Genel
Naumi Auckland Airport Genel
Naumi Auckland Airport Genel
Naumi Auckland Airport Genel
Image More +78 fotoğraf
Naumi Auckland Airport
153 Kirkbride Road North Island (kuzey Ada), Mangere

Naumi Auckland Airport konaklamanızda Auckland (Mangere) bölgesinde, Villa Maria Auckland Winery ve JKs Golf Egzersiz Alanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Treasure Island Adventure Golf ile 4,4 km ve Butterfly Creek ile 4,6 km mesafede.

Asya mutfağı sevenler için Paksa Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

193 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ütü/ütü masası ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Oda
Oda
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Oda
Oda
Süit
Süit (Dotty)
Süit
Süit (Ziggy)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x