Auckland Airport Kiwi Motel

North Island (kuzey Ada), Mangere Bridge
Auckland Airport Kiwi Motel Genel
Auckland Airport Kiwi Motel Genel
Auckland Airport Kiwi Motel Öne Çıkan Resim
Auckland Airport Kiwi Motel Dış Mekan
Auckland Airport Kiwi Motel Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Auckland Airport Kiwi Motel
144 McKenzie Road North Island (kuzey Ada), Mangere Bridge

Auckland Airport Kiwi Motel misafirlere Auckland (Mangere Bridge) bölgesinde, Ambury Bölge Parkı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Rainbow's End ile 14 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu motel Mt. Smart Stadyumu ile 9 km (5,6 mi) ve Eden Parkı ile 15 km (9,3 mi) mesafede.

Yemek servisi için SAGE ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 32 klimalı odada küçük mutfak, set üstü ocak ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu motelde ayrıca bebek bakımı (ücretli), ortak alanda televizyon ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Auckland bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu motel misafirlerimize 1615 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Stüdyo
Family
Family Oda
Premier
Premier Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x