Nature Boutique Hotel

Da Lat
Nature Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Nature Boutique Hotel Dış Mekan
Nature Boutique Hotel Dış Mekan
Nature Boutique Hotel Dış Mekan
Nature Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Nature Boutique Hotel
H16 - H17 Nguyen Thi Nghia, Ward 2 , Da Lat

Da Lat bölgesindeki Nature Boutique Hotel misafirlere iş merkezinde, Linh Son Pagodası ve Dalat Üniversitesi ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Da Lat Pazarı ile 1,2 mi (1,9 km) ve Dalat Palace Golf Club ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Nature Boutique, Nature Boutique Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere hafta içi 6.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve Akıllı televizyonlar olan 42 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda, Bağlantılı Odalar

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x