Nascent Gardenia Suites

Gulshan
Nascent Gardenia Suites Genel
Nascent Gardenia Suites Genel
Nascent Gardenia Suites Öne Çıkan Resim
Nascent Gardenia Suites Dış Mekan
Nascent Gardenia Suites Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Nascent Gardenia Suites
House No - 28, Road No - 83 Gulshan circle - 2 , Gulshan

Nascent Gardenia Suites konaklamanızda Dhaka bölgesinde, Saat Mescidi (Yedi Kubbeli Cami) ile 10 km (6,2 mi) ve Dakka Üniversitesi ile 10,3 km (6,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Curzon Hall ile 11,2 km (7 mil) ve Bangabandhu Ulusal Stadyumu ile 11,5 km (7,1 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda jakuzi ve geniş duş başlıkları bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık sağlık kulübü gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Günü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, (ücretli) ulaşım servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Süit, 2 Yatak Odası
Premium
Premium Süit, 1 Yatak Odası
Signature
Signature Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Avlu Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x