Executive Inn

Gulshan
Executive Inn Genel
Executive Inn Genel
Executive Inn Genel
Executive Inn Genel
Executive Inn Genel
Image More +31 fotoğraf
Executive Inn
155/A North Gulshan Avenue, Gulshan -2 , Gulshan

Executive Inn misafirlere Dhaka bölgesinde, kongre merkezi bağlantılı, Gulshan Gölü Parkı ve Embassy of the United States of America ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Jamuna Future Park ile 4,2 mi (6,7 km) ve United Hastanesi ile 0,8 mi (1,4 km) mesafede.

Fransız mutfağı sevenler için Maroon Bistro restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 21 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı mevcuttur. Bu otelde ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, ortak alanda televizyon ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Dhaka bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2720 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için otelden havaalanına ücretsiz transfer hizmeti 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Superior
Superior Oda
Executive
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x