Narcissus Hotel and Apartment

Kuzey Vietnam, Hanoi
Narcissus Hotel and Apartment Öne Çıkan Resim
Narcissus Hotel and Apartment Dış Mekan
Narcissus Hotel and Apartment Dış Mekan
Narcissus Hotel and Apartment Dış Mekan
Narcissus Hotel and Apartment Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Narcissus Hotel and Apartment
33 Tuc Mac lane Cua Nam ward ,Hoan Kiem Dist Kuzey Vietnam, Hanoi

Narcissus Hotel and Apartment misafirlere Hanoi (Hoan Kiem) bölgesinde, Hoan Kiem Gölü ve Hanoi I.C.E Merkez Uluslararası Ticaret Fuarı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon St. Joseph Katedrali ile 1 mi (1,7 km) ve Thang Long Su Kukla Tiyatrosu ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 10 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x