Eternity Hanoi Hotel

Kuzey Vietnam, Hanoi
Eternity Hanoi Hotel Öne Çıkan Resim
Eternity Hanoi Hotel Dış Mekan
Eternity Hanoi Hotel Dış Mekan
Eternity Hanoi Hotel İç Mekan
Eternity Hanoi Hotel Kahvaltı
Image More +39 fotoğraf
Eternity Hanoi Hotel
32 Yet Kieu Street, Hoan Kiem Kuzey Vietnam, Hanoi

Eternity Hanoi Hotel size Hanoi merkezinde, Hoan Kiem Gölü ve Hanoi I.C.E Merkez Uluslararası Ticaret Fuarı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel St. Joseph Katedrali ile 0,9 mi (1,5 km) ve Thang Long Su Kukla Tiyatrosu ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Otelin restoranı E-Bar misafirlere öğle yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler 28 ayrı ayrı döşenmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler karaoke gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için otelden tren istasyonuna ücretsiz servis 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit (Grand View)
Room
Family Süit, Şehir Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x