Napalai Resort and Spa

Orta Tayland, Nong Kae
Napalai Resort and Spa Genel
Napalai Resort and Spa Genel
Napalai Resort and Spa Genel
Napalai Resort and Spa Öne Çıkan Resim
Napalai Resort and Spa Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Napalai Resort and Spa
22/1 Moobaan Huadon Hua Hin-Takiab Road, Nongkae Orta Tayland, Nong Kae

Napalai Resort and Spa misafirlere Hua Hin (Nong Kae) bölgesinde, Hua Hin Plajı ve Wat Khao Krailas Tapınağı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Hua Hin Demiryolu İstasyonu ile 4,9 mi (8 km) ve Cicada Pazarı ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Tayland mutfağı sevenler için Sea Breeze Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 60 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 24-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x