Nap Hotel

Central Hungary, Kobanya
Nap Hotel Öne Çıkan Resim
Nap Hotel Dış Mekan
Nap Hotel Dış Mekan
Nap Hotel Dış Mekan
Nap Hotel Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Nap Hotel
Vaspálya utca 17-21. Central Hungary, Kobanya

Nap Hotel misafirlere Budapeşte (Kobanya) bölgesinde, Nepliget ve Koki Terminali ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Szechenyi Termali ile 4,1 mi (6,6 km) ve Gellert Termal Banyoları ve Yüzme Havuzu ile 5,6 mi (9,1 km) mesafede.

Nap Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 92 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x