Nairobi Transit Hotel

Nairobi
Nairobi Transit Hotel Genel
Nairobi Transit Hotel Öne Çıkan Resim
Nairobi Transit Hotel Dış Mekan
Nairobi Transit Hotel Dış Mekan
Nairobi Transit Hotel Kahvaltı
Image More +11 fotoğraf
Nairobi Transit Hotel
Limuru Road Box 29375-00100 , Nairobi

Nairobi Transit Hotel misafirlere Nairobi (Ngara West) bölgesinde, Karura Ormanı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Nairobi Ulusal Parkı ile 8,1 mi (13 km) ve Thika Road Mall Alışveriş Merkezi ile 7 mi (11,3 km) mesafede.

Yemek servisi için Nairobi Transit Hotel ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 46 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Room
Standard Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x