Naifun BB House

Orta Tayland, Bangkok
Naifun BB House Öne Çıkan Resim
Naifun BB House İç Mekan
Naifun BB House Kahvaltı
Naifun BB House Kahvaltı
Naifun BB House Yerinde Yemek
Image More +17 fotoğraf
Naifun BB House
44/14 Naifun Village, Soi Lasale 32 Sukhumvit 105 Orta Tayland, Bangkok

Naifun BB House misafirlere Bangkok (Bang Na) bölgesinde, Bangkok International Trade and Exhibition Center ve CentralPlaza Bangna ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 10,1 mi (16,3 km) ve Lumphini Parkı ile 8,3 mi (13,3 km) mesafede.

Naifun BB House misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 24-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Üç Kişilik Oda
Room
Junior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Park Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x