Nahar Heritage Hotel

Bengaluru
Nahar Heritage Hotel Genel
Nahar Heritage Hotel Genel
Nahar Heritage Hotel Öne Çıkan Resim
Nahar Heritage Hotel Yerinde Yemek
Nahar Heritage Hotel Yerinde Yemek
Image More +13 fotoğraf
Nahar Heritage Hotel
14, St Marks Rd, Opp. Bishop Girls Schl Shanthala Nagar , Bengaluru

Nahar Heritage Hotel misafirlere Bengaluru merkezinde, Church Street ve M.G. Road ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Bangalor Sarayı ile 3,4 mi (5,4 km) ve Manyata Tech Park ile 8,1 mi (13,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 48 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sağlık kulübü gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x