HM Suites & Studios Bangalore

Bengaluru
HM Suites & Studios Bangalore Genel
HM Suites & Studios Bangalore Genel
HM Suites & Studios Bangalore Genel
HM Suites & Studios Bangalore Genel
HM Suites & Studios Bangalore Öne Çıkan Resim
Image More +18 fotoğraf
HM Suites & Studios Bangalore
No. 72, St. Marks Road , Bengaluru

HM Suites & Studios Bangalore konaklamanızda Bengaluru merkezinde, M.G. Road ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Cubbon Parkı ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Bannerghatta Yolu ile 4,1 km ve Lalbagh Botanik Bahçeleri ile 4,2 km mesafede.

The Roof top yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

25 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bengaluru bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 465 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Luxury Oda
Room
Basic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x