Nagomi Suites

Güney Jakarta
Nagomi Suites Öne Çıkan Resim
Nagomi Suites Dış Mekan
Nagomi Suites Dış Mekan
Nagomi Suites İç Mekan
Nagomi Suites İç Mekan
Image More +48 fotoğraf
Nagomi Suites
Jl.Sampit 5 No.2 Kebayoran Baru , Güney Jakarta

Cakarta bölgesindeki Nagomi Suites misafirlere eğlence bölgesinde, Blok M Square Alışveriş Merkezi ve Güney Jakarta Belediye Binası 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Grand Indonesia Alışveriş Merkezi ile 4,6 mi (7,4 km) ve Taman Mini Indonesia Indah (Minyatür Endonezya) ile 10,3 mi (16,6 km) mesafede.

Apart dairede yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 55-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Grand
Grand Süit, Birden Çok Yatak
Room
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x