Nacala Plaza Business Design Hotel

Nacala
Nacala Plaza Business Design Hotel Genel
Nacala Plaza Business Design Hotel Genel
Nacala Plaza Business Design Hotel Öne Çıkan Resim
Nacala Plaza Business Design Hotel Dış Mekan
Nacala Plaza Business Design Hotel Dış Mekan
Image More +72 fotoğraf
Nacala Plaza Business Design Hotel
Nacala Plaza – Bairro Maiaia Zona Portuária Cidade de Nacala , Nacala

Nacala bölgesindeki Nacala Plaza Business Design Hotel konaklamanızda, Nacala Merkez Camisi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Nacala Meydanı ile 7 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Nacala Limanı ile 0,5 mi (0,8 km) ve Nacala Fernao Veloso Plajı ile 8,2 mi (13,3 km) mesafede.

Otelin restoranı Panorama misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

64 odada iPod takma konsolu ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 40-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit (Villa)
Room
Süit (Prime)
Room
Süit
Room
Süit (Villa with Terrace)
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x