Hotel Pacific

Nacala
Hotel Pacific Öne Çıkan Resim
Hotel Pacific Dış Mekan
Hotel Pacific Dış Mekan
Hotel Pacific Dış Mekan
Hotel Pacific Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Hotel Pacific
Cidade Alta , Nacala

Hotel Pacific misafirlere Nacala bölgesinde, plaj yakınında, Nacala Merkez Camisi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Nacala Meydanı ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nacala Limanı ile 0,5 mi (0,8 km) ve Nacala Fernao Veloso Plajı ile 7,7 mi (12,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

38 odada ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x