Na Tree Tara Riverside Resort

Orta Tayland, Bang Khonthi
Na Tree Tara Riverside Resort Genel
Na Tree Tara Riverside Resort Genel
Na Tree Tara Riverside Resort Genel
Na Tree Tara Riverside Resort Genel
Na Tree Tara Riverside Resort Öne Çıkan Resim
Image More +90 fotoğraf
Na Tree Tara Riverside Resort
53 Moo 7 Bangyeerong Bangkhontee Orta Tayland, Bang Khonthi

Bang Khonthi bölgesindeki Na Tree Tara Riverside Resort misafirlere nehir kıyısında, Hz. Meryem Doğum Katedrali ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Bang Kung Budist Tapınağı ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Damnoen Saduak Yüzen Pazarı ile 6,7 km ve Kral 2. Rama Hatıra Parkı ile 8,7 km mesafede.

Mangrove Cafe yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 60 klimalı oda buzdolabı ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ofis ve birden fazla dil bilen personel vardır. Bang Khonthi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2153 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Family
Family Oda
Room
Two Bedroom Pool Villa River Front
Room
Deluxe Pool
Room
Junior Süit
Room
Villa Terrace
Room
One Bedroom Suite
Room
Two Bedroom Suite River View
Room
Superior Room - Twin bed
Room
Deluxe Pool Access - Twin bed

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x