Baan Nam Pen Resort

Orta Tayland, Bang Khonthi
Baan Nam Pen Resort Öne Çıkan Resim
Baan Nam Pen Resort Dış Mekan
Baan Nam Pen Resort Dış Mekan
Baan Nam Pen Resort Dış Mekan
Baan Nam Pen Resort Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Baan Nam Pen Resort
3/1 Moo 3 T. Rongheeb Orta Tayland, Bang Khonthi

Bang Khonthi bölgesindeki Baan Nam Pen Resort konaklamanızda, Bang Khonthi Yüzer Pazarı ve Bang Kung Budist Tapınağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Amphawa Yüzen Pazar ile 3,7 mi (5,9 km) ve Bang Khae Noi Temple ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x