Na Tara Resort

Tayland Doğu Sahili, Ko Chang
Na Tara Resort Genel
Na Tara Resort Genel
Na Tara Resort Öne Çıkan Resim
Na Tara Resort Dış Mekan
Na Tara Resort Dış Mekan
Image More +72 fotoğraf
Na Tara Resort
15/19 Moo 1, Tambon Ko Chang Kong Kang Bay Tayland Doğu Sahili, Ko Chang

Na Tara Resort misafirlere Ko Chang bölgesinde, deniz kıyısında, Ko Chang Ulusal Parkı yakınında ve Than Mayom Şelalesi ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel White Sand Beach (Beyaz Kum Plajı) ile 10,2 mi (16,4 km) ve Merkez Nokta Feribot İskelesi ile 4,4 mi (7,2 km) mesafede.

Yerel mutfak sevenler için Chang Tara restoranı havuz manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Plaj barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 22 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz ve spa küveti gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ocean
Ocean View Sky Terrace
Private
Private Villa
Room
Private Villa Room Breakfast
Room
Deluxe Ocean View
Room
Oceanfront Suite
Room
Deluxe Oceanfront

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x