Na Sook Resort

Güney Tayland, Krabi
Na Sook Resort Genel
Na Sook Resort Öne Çıkan Resim
Na Sook Resort Dış Mekan
Na Sook Resort İç Mekan
Na Sook Resort Yerinde Yemek
Image More +73 fotoğraf
Na Sook Resort
199 Moo 5, T. Sai Thai Amphoe Muang Güney Tayland, Krabi

Bu villa misafirlere Krabi bölgesinde, plaj yakınında, Ao Nang Plajı ve Ao Nam Mao ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa West Railay Plajı (Batı Railay Plajı) ile 2,8 mi (4,6 km) ve Doğu Railay Plajı ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Kahvaltı ücretlidir.

Klimalı bu villada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın var. Size özel, balkon vardır. Kablolu ve kablosuz internet erişimi ücretsiz, ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x