N2 Hotel Gunung Sahari

Cakarta Merkez
N2 Hotel Gunung Sahari Öne Çıkan Resim
N2 Hotel Gunung Sahari İç Mekan
N2 Hotel Gunung Sahari İç Mekan
N2 Hotel Gunung Sahari Kahvaltı
N2 Hotel Gunung Sahari Yerinde Yemek
Image More +28 fotoğraf
N2 Hotel Gunung Sahari
Jl. Gunung Sahari Raya No.83 , Cakarta Merkez

N2 Hotel Gunung Sahari misafirlere Cakarta (Merkez Cakarta) bölgesinde, Pasar Baru yakınında ve Sikh Gurdwara Mission ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Grand Indonesia Alışveriş Merkezi ile 3,9 mi (6,2 km) ve Taman Mini Indonesia Indah (Minyatür Endonezya) ile 12,2 mi (19,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 71 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x