Mykonos Chora Apartments

Decentralized Administration Of The Aegean, Mykonos Town (Mikonos Kasabası)
Mykonos Chora Apartments Öne Çıkan Resim
Mykonos Chora Apartments Dış Mekan
Mykonos Chora Apartments Dış Mekan
Mykonos Chora Apartments Dış Mekan
Mykonos Chora Apartments Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Mykonos Chora Apartments
Mykonos Town Decentralized Administration Of The Aegean, Mykonos Town (Mikonos Kasabası)

Mykonos Chora Apartments misafirlere Mikonos bölgesinde, plaj yakınında, Mikonos Yeni Limanı ve Ege Adaları ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Mykonos Eski Limanı ile 1 mi (1,5 km) ve Paradise Beach ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 11 klimalı odada buzdolabı ve DVD oynatıcı mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine sunulur, ayrıca ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi hizmeti vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Oda,
Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x