Mykonos Adonis Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, Mykonos Town (Mikonos Kasabası)
Mykonos Adonis Hotel Genel
Mykonos Adonis Hotel Genel
Mykonos Adonis Hotel Genel
Mykonos Adonis Hotel Genel
Mykonos Adonis Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +70 fotoğraf
Mykonos Adonis Hotel
Chora Decentralized Administration Of The Aegean, Mykonos Town (Mikonos Kasabası)

Mykonos Adonis Hotel konaklamanızda Mikonos bölgesinde, tarihi bölgede, Fabrica Meydanı yakınında Megali Ammos Plajı ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Tarım Müzesi ile 0,4 km ve Mikonos Değirmenleri ile 0,4 km mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

24 odada minibar ve plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Oda
Standard
Standard Oda, Deniz Manzaralı
Classic
Classic Oda
Classic
Classic Tek Kişilik Oda
Family
Family Dubleks, Sıcak Su Havuzu, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Double Room Sea View Jacuzzi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x