Myhotel CMYK Ratchada

Orta Tayland, Bangkok
Myhotel CMYK Ratchada Genel
Myhotel CMYK Ratchada Genel
Myhotel CMYK Ratchada Genel
Myhotel CMYK Ratchada Öne Çıkan Resim
Myhotel CMYK Ratchada Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
Myhotel CMYK Ratchada
225/4 Pracharajbamphen Soi5 Pracharajbamphen Rd, Huaykwan Orta Tayland, Bangkok

Myhotel CMYK Ratchada misafirlere Bangkok (Huai Khwang) bölgesinde, Terminal 21 Alışveriş Merkezi ve Yeni Rot Fai Market Ratchada Pazarı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 5,1 mi (8,2 km) ve Khaosan Caddesi ile 8,2 mi (13,3 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı My Cafe misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 114 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Standard Oda
Room
Junior Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Executive Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x