My Resort Beach Apartment

Orta Tayland, Nong Kae
My Resort Beach Apartment Genel
My Resort Beach Apartment Öne Çıkan Resim
My Resort Beach Apartment Dış Mekan
My Resort Beach Apartment Dış Mekan
My Resort Beach Apartment Kahvaltı
Image More +88 fotoğraf
My Resort Beach Apartment
Room No. B508, Phetchakem Rd Tumbon Nong Kae Orta Tayland, Nong Kae

My Resort Beach Apartment misafirlere Hua Hin (Nong Kae) bölgesinde, Hua Hin Plajı ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Tamarind Gece Pazarı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Hua Hin Demiryolu İstasyonu ile 3,3 mi (5,3 km) ve Cicada Pazarı ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

My Kitchen misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, bu restoranı Tayland mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

9 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz ücretsiz su parkı ve 24 saat açık spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Signature
Signature Apart Daire, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Küçük Mutfak
Room
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x