My Loft Anfa

Grand Casablanca (bölge), Kazablanka
My Loft Anfa Öne Çıkan Resim
My Loft Anfa Dış Mekan
My Loft Anfa Dış Mekan
My Loft Anfa İç Mekan
My Loft Anfa İç Mekan
Image More +21 fotoğraf
My Loft Anfa
Rue Lahcen El Basri Grand Casablanca (bölge), Kazablanka

My Loft Anfa misafirlere Kazablanka merkezinde, Royal Palace of Casablanca ve Vina Indomita ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire II. Hasan Camisi ile 2,8 mi (4,5 km) ve Ain Diab Plajı ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için My Bistrot restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 odada küçük mutfak, set üstü ocak ve espresso kahve makinesi bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 43-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve Otelden tren istasyonuna servis (ücretli) ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Stüdyo, Teras
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x