My Lan Resort & Restaurant

Güney Vietnam, An Thoi
My Lan Resort & Restaurant Genel
My Lan Resort & Restaurant Genel
My Lan Resort & Restaurant Genel
My Lan Resort & Restaurant Öne Çıkan Resim
My Lan Resort & Restaurant Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
My Lan Resort & Restaurant
Village 4, An Thoi Townlet Bai Sao Beach Güney Vietnam, An Thoi

My Lan Resort & Restaurant misafirlere Phu Quoc bölgesinde, plajda ve Sao Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Phu Quoc Plajı ile 11,4 mi (18,3 km) ve Phu Quoc Gece Pazarı ile 15 mi (24,1 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı My Lan misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bungalov,
Bungalov, Deniz Manzaralı
Room
Bungalov, Denize Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x