Green Garden Bungalow Phu Quoc

Güney Vietnam, An Thoi
Green Garden Bungalow Phu Quoc Genel
Green Garden Bungalow Phu Quoc Genel
Green Garden Bungalow Phu Quoc Öne Çıkan Resim
Green Garden Bungalow Phu Quoc Dış Mekan
Green Garden Bungalow Phu Quoc Yerinde Yemek
Image More +14 fotoğraf
Green Garden Bungalow Phu Quoc
Nguyen Van Cu, To 3 Khu Pho 4, An Thoi Güney Vietnam, An Thoi

Green Garden Bungalow Phu Quoc misafirlere Phu Quoc bölgesinde, plaj yakınında ve Sao Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Phu Quoc Plajı ile 11,7 mi (18,8 km) ve Phu Quoc Gece Pazarı ile 15 mi (24,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için minibar olan 40 oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kapalı havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bungalov,
Bungalov, Bahçe Manzaralı
Bungalov,
Bungalov, Bahçe Manzaralı (Coconut)
Room
Bungalov, Bahçe Manzaralı (with AC)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x