My House Hotel

Konyaaltı, Antalya
My House Hotel Genel
My House Hotel Genel
My House Hotel Genel
My House Hotel Genel
My House Hotel Genel
Image More +22 fotoğraf
My House Hotel
Gürsu Mah. 308 Sok. No. 16 Konyaaltı, Antalya

Şık dekorasyonuyla göz kamaştıran My House Hotel, iş, ziyaret veya tatil odaklı Samsun seyahatleri sırasında misafirleri cezbediyor. Merkezi konumu sayesinde tesisten şehrin pek çok çekim noktasına dakikalar içinde ulaşmak mümkün. Üstelik Samsun Havaalanı’ndan veya otogardan otele erişim konusunda toplu taşıma seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. 

Tesiste konuklara tüm gün ücretsiz internet bağlantısı olanağı sunuluyor. Ayrıca otelin resepsiyon hizmetinden de ekstra ödeme yapmadan yararlanabileceğinizi anımsatalım. 

Tesisin manzaralı restoran alanında sabahları hem leziz hem de pratik bir kahvaltıyla güne başlayabilirsiniz. Açık büfe olarak servis edilen kahvaltının dışında otelin menüsünden nefis yemekleri de tadabilirsiniz. 

Tesisin ihtiyaca göre bölümlere ayrılabilen toplantı salonlarında pek çok teknolojik ekipman yer alıyor. Otelin havadar organizasyon mekanlarında özel gün kutlamaları da sıklıkla gerçekleştiriliyor. 

Tesisin çamaşırhanesi yıl boyunca giysilerini yıkatmak isteyenlere hizmet veriyor. Otelin otoparkı ise aracıyla birlikte gelen ziyaretçilere büyük kolaylık sağlıyor.

Konyaaltı merkezine 12,8 km

Oda Bul

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x