My Home Lantawadee Resort

Güney Tayland, Ko Lanta
My Home Lantawadee Resort Öne Çıkan Resim
My Home Lantawadee Resort Dış Mekan
My Home Lantawadee Resort Dış Mekan
My Home Lantawadee Resort Dış Mekan
My Home Lantawadee Resort Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
My Home Lantawadee Resort
656 Moo 3 Saladan, Klong Dao Beach Güney Tayland, Ko Lanta

My Home Lantawadee Resort misafirlere Ko Lanta merkezinde, Klong Dao Plajı ve Kawkwang Plajı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Long Plajı ile 1,4 mi (2,2 km) ve Sala Dan Community Okulu ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Restoranda My Home Lantawadee Resort misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimiz için alakart dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Room
Standard Oda
Room
Superior Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x