MX Grand Suites

Orta Meksika, Mexico City
MX Grand Suites Öne Çıkan Resim
MX Grand Suites Dış Mekan
MX Grand Suites Dış Mekan
MX Grand Suites Dış Mekan
MX Grand Suites Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
MX Grand Suites
Rio Lerma 275 Col Cuauhtemoc Orta Meksika, Mexico City

MX Grand Suites size Meksiko (Cuauhtemoc) bölgesinde, you'll be a Paseo de la Reforma Caddesi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Bağımsızlık Meleği Anıtı ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Zocalo ile 3 mi (4,9 km) ve Guadalupe Meryem Ana Bazilikası ile 6,3 mi (10,2 km) mesafede.

Misafirler için 24 ayrı ayrı döşenmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 55-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Presidential
Presidential Süit
Room
Master Suite
Room
Junior Suite King
Room
Premium Suite Patio
Room
Junior Suite Doble Indiviudal
Room
Junior Suite doble

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x