Mura Venete

Ponte San Pietro
Mura Venete Genel
Mura Venete Genel
Mura Venete Genel
Mura Venete Genel
Mura Venete Genel
Image More +33 fotoğraf
Mura Venete
Via Armando Diaz, 25/a , Ponte San Pietro

Mura Venete konaklamanızda Ponte San Pietro bölgesinde, Bergamo Üniversitesi ile 10,1 km (6,3 mi) ve Piazza Vecchia ile 11,6 km (7,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu apart daire Palazzo della Ragione ile 11,6 km (7,2 mil) ve Duomo ile 12 km (7,4 mil) mesafede.

Apart dairede 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 26 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. 42 inç Akıllı televizyonlar ile Netflix sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Room
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x