MundialCity Hotel Guayaquil

Coastal Region, Guayaquil
MundialCity Hotel Guayaquil Genel
MundialCity Hotel Guayaquil Genel
MundialCity Hotel Guayaquil Genel
MundialCity Hotel Guayaquil Genel
MundialCity Hotel Guayaquil Genel
Image More +94 fotoğraf
MundialCity Hotel Guayaquil
Cdla. Simon Bolivar 1 cuadra aeropuerto Junto a iglesia catolica Nina Maria Coastal Region, Guayaquil

MundialCity Hotel Guayaquil misafirlere Guayaquil (Simón Bolívar) bölgesinde, Mall del Sol Ticaret Merkezi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Malecon del Salado ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel El Sanatları Pazarı ile 5,5 km (3,4 mi) ve Guayaquil Belediye Müzesi ile 5,9 km (3,7 mi) mesafede.

Yerel mutfak sevenler için CityBanana ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için özel havuz olan 14 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize masa, ücretsiz gazete servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, su kaydırağı ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. 10 km içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Özel Banyo, Zemin Kat
Tek
Tek Kişilik Oda, Özel Banyo, Zemin Kat
Room
Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Banyolu/Duşlu, Zemin Kat
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Özel Banyo, Zemin Kat
Room
Family Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Özel Banyo, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x