Hotel Puerto Pacifico Guayaquil Airport

Coastal Region, Guayaquil
Hotel Puerto Pacifico Guayaquil Airport Genel
Hotel Puerto Pacifico Guayaquil Airport Genel
Hotel Puerto Pacifico Guayaquil Airport Öne Çıkan Resim
Hotel Puerto Pacifico Guayaquil Airport Dış Mekan
Hotel Puerto Pacifico Guayaquil Airport İç Mekan
Image More +53 fotoğraf
Hotel Puerto Pacifico Guayaquil Airport
Av 33. Ciudadela La Garzota Mz. 83 Solar 6-9 Coastal Region, Guayaquil

Hotel Puerto Pacifico Guayaquil Airport misafirlere Guayaquil (Garzota) bölgesinde, Mall del Sol Ticaret Merkezi ve Mall del Sol Shopping Center ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Plaza del Sol ile 1,2 mi (1,9 km) ve Dünya Ticaret Merkezi ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 48 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Guayaquil bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Standard
Standard Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Premium Stüdyo Süit
Room
City Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x