Muan Hostel

Sri Phum
Muan Hostel Öne Çıkan Resim
Muan Hostel Kahvaltı
Muan Hostel Oda Manzaraları
Muan Hostel Oda Manzaraları
Muan Hostel Oda Manzaraları
Image More +30 fotoğraf
Muan Hostel
4/5 Chaiyaphum Road, T. Chang Moi A. Muang , Sri Phum

Muan Hostel misafirlere Chiang Mai (Chang Moi) bölgesinde, Chiang Mai Gece Çarşısı ve Tha Phae Kapısı ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Chiang Mai Üniversitesi ile 1,6 mi (2,6 km) ve Pazar Günü Yaya Sokak Pazarı ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Hostelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi seçeneği de mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu hostelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bed
Bed in 12-Bed Mixed Dormitory Room
Room
Bed in 8-Bed Mixed Dormitory Room
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x