MSB Pool with Terrace

Barselona
MSB Pool with Terrace Genel
MSB Pool with Terrace Genel
MSB Pool with Terrace Genel
MSB Pool with Terrace Genel
MSB Pool with Terrace Genel
Image More +33 fotoğraf
MSB Pool with Terrace
Carrer de Ballester, 46 , Barselona

Bu apart otel size Barselona (Sarria-Sant Gervasi) bölgesinde, Sagrada Familia ve La Rambla ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Placa de Catalunya ile 2,4 mi (3,9 km) ve Guell Parkı ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı döşenmiş apart dairede küçük mutfak, buzdolabı ve fırın var. Size özel, mobilyalı balkon veya avlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 32-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilirsiniz.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Dubleks, 3 Yatak Odası, Teras, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x