Mr. C Miami – Coconut Grove

Güneydoğu Florida, Miami
Mr. C Miami – Coconut Grove Genel
Mr. C Miami – Coconut Grove Genel
Mr. C Miami – Coconut Grove Genel
Mr. C Miami – Coconut Grove Öne Çıkan Resim
Mr. C Miami – Coconut Grove Dış Mekan
Image More +69 fotoğraf
Mr. C Miami – Coconut Grove
2988 McFarlane Rd Güneydoğu Florida, Miami

Mr. C Miami – Coconut Grove konaklamanızda Miami merkezinde, Miami Üniversitesi ve Miracle Mile 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Vizcaya Museum and Gardens ile 4,3 km ve Bayside Marketplace ile 9,6 km mesafede.

Otelin restoranı Bellini Restaurant misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 100 klimalı oda iPod takma konsolu ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. 24 saat açık sağlık kulübü ve açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Miami bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3000 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Premier
Premier Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Koy Manzaralı
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Courtyard)
Room
Superior Oda, 2 Çift Kişilik Yatak (Courtyard)
Room
Classic Süit
Room
Presidential Süit
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Courtyard, ADA)
Room
Classic Süit, Köşe
Room
Süit (C Suite)
Room
Signature Süit, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x