MPM Hotel Mursalitsa

Rhodope Mountains, Smolyan
MPM Hotel Mursalitsa Genel
MPM Hotel Mursalitsa Genel
MPM Hotel Mursalitsa Genel
MPM Hotel Mursalitsa Genel
MPM Hotel Mursalitsa Genel
Image More +84 fotoğraf
MPM Hotel Mursalitsa
Mursalitsa Hotel Pamporovo Rhodope Mountains, Smolyan

Smolyan bölgesindeki MPM Hotel Mursalitsa konaklamanızda, Pamporovo Kayak Merkezi ve Studenets 2 ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Studenets 3 ile 2,2 mi (3,5 km) ve FunPark Pamporovo ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

MPM Hotel Mursalitsa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 58 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz kapalı havuz, sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Comfort
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Comfort
Comfort Apart Daire, 2 Yatak Odası, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x