MPM Guinness

Pirin Mountains, Bansko
MPM Guinness Genel
MPM Guinness Genel
MPM Guinness Genel
MPM Guinness Genel
MPM Guinness Genel
Image More +96 fotoğraf
MPM Guinness
Yavor Str., 2770 Bansko, Bulgaria Pirin Mountains, Bansko

MPM Guinness konaklamanızda Bansko bölgesinde, eğlence bölgesinde, Gondola Lift ve Bansko Kayak Merkezi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Museum of Otets Paisii Hilendarski ile 1,4 km ve House Museum of Neofit Rilski ile 1,6 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

103 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kayak pistinde bir günden sonra kapalı havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve otelde cankurtaranlık hizmeti sunulmaktadır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x