Mozaik Hotel

Fethiye, Muğla
Mozaik Hotel Genel
Mozaik Hotel Genel
Mozaik Hotel Genel
Mozaik Hotel Genel
Mozaik Hotel Genel
Image More +25 fotoğraf
Mozaik Hotel
238 Sokak No 1 Oludeniz Fethiye, Muğla

2010 yılında hizmete giren Mozaik Hotel, lagün şeklinde tasarlanmış geniş yüzme havuzu ve oda teraslarından direk havuza giriş imkanı sağlayan Swim Up oda konsepti ile son derece keyifli bir tatil deneyimi sunuyor. Lagün havuzun yanı sıra çocuk havuzlarına da sahip olan otelde çocuklar için geniş oyun alanları da var.

Dünyaca ünlü Ölüdeniz Plajı'na sadece 10 dakika yürüyüş mesafesinde bulunan otel, sigara içilmeyen 23 konforlu odasıyla yerli ve yabancı turistlere hizmet veriyor. Havuz kenarı teraslı Swim Up, Swim Up Suit, 2 yataklı suit ve balayı suit seçeneklerine sahip olan tesisin odaları da klima, gardırop, boy aynası, 82 ekran LCD TV, Digitürk, Sony Bluetooth Ses Sistemleri, çay-kahve makinesi, DVD oynatıcı, yüksek hızlı kablosuz internet, lüks banyo, havuz manzaralı geniş balkon ve modern oturma alanları ile son derece konforlu.

Havuzbaşı restoranında misafirlerine Ege kahvaltılarının yanı sıra özenle hazırlanan Ege ve Akdeniz lezzetleri sunan otelin havuz barı ve bahçe kafesinde de taze malzemelerle hazırlanan atıştırmalıklar ve zengin kokteyl menüleri bulabilirsiniz. Deneyimli personellerin hizmet verdiği 24 saat açık spor salonundan faydalanabileceğiniz otelin Ölüdeniz Plajı'na da ücretsiz servis hizmeti bulunuyor.

Araba kiralayabileceğiniz, ücretsiz otoparkını kullanabileceğiniz veya havalimanı transfer servisi satın alarak kısa sürede ulaşabileceğiniz Mozaik Hotel’den Ölüdeniz Plajı 2 km, Kıdrak Plajı 5km, Ölüdeniz Tabiat Parkı 7 km, Kelebekler Vadisi 8 km, Kral Kaya Mezarları 12 km ve Fethiye Kordon 14 km uzaklıkta bulunuyor.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Havuz Manzaralı
Süit,
Süit, Teras
Süit,
Süit, Havuz Kullanımı, Havuz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Süit, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x