Movie Home B&B

Kuzey Roma (bölge), Roma
Movie Home B&B Genel
Movie Home B&B Genel
Movie Home B&B Öne Çıkan Resim
Movie Home B&B İç Mekan
Movie Home B&B İç Mekan
Image More +76 fotoğraf
Movie Home B&B
Via Nomentana Nuova, 79 Kuzey Roma (bölge), Roma

Movie Home B&B misafirlere Roma merkezinde, Via Nomentana yakınında ve Luiss Üniversitesi (Roma) ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel İspanyol Basamakları ile 3,7 mi (5,9 km) ve Kolezyum ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

Restoranda Movie Home B&B misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz gece kulübü, sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu Akdeniz stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Standard Üç Kişilik Oda, Balkon
Room
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x