Mövenpick Resort Al Marjan Island

Ras Al Khaimah
Mövenpick Resort Al Marjan Island Genel
Mövenpick Resort Al Marjan Island Genel
Mövenpick Resort Al Marjan Island Genel
Mövenpick Resort Al Marjan Island Genel
Mövenpick Resort Al Marjan Island Genel
Image More +63 fotoğraf
Mövenpick Resort Al Marjan Island
Al Marjan Island Boulevard , Ras Al Khaimah

Ras Al Khaimah bölgesindeki Mövenpick Resort Al Marjan Island misafirlere eğlence bölgesinde, Saqr Park ve Al Hamra Golf Club ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Al Hamra Alışveriş Merkezi ile 5,7 mi (9,1 km) ve Al Hamra Marina and Yacht Club ile 8,4 mi (13,5 km) mesafede.

NEO SKY BAR yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 4 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan plaj bar ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 418 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda terlik ve Diş fırçası ve diş macunu (istek üzerine) vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebiir veya 3 açık yüzme havuzu keyfi sürebilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ras Al Khaimah bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 5705 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Kişiye Özel Havuzlu, Denize Sıfır (Al Marjan)
Junior
Junior Süit, Teras, Denize Sıfır
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Beach and Pool)
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda (Beach and Pool)
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Island Sea View)
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda (Island Sea View)
Family
Family Oda
Junior
Junior Süit (Panoramic Bridge)
Junior
Junior Süit, 2 Tek Kişilik Yatak, Engellilere Uygun, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x