Hampton by Hilton Marjan Island

Ras Al Khaimah
Hampton by Hilton Marjan Island Genel
Hampton by Hilton Marjan Island Genel
Hampton by Hilton Marjan Island Genel
Hampton by Hilton Marjan Island Genel
Hampton by Hilton Marjan Island Genel
Image More +62 fotoğraf
Hampton by Hilton Marjan Island
Marjan Island Boulevard , Ras Al Khaimah

Ras Al Khaimah bölgesindeki Hampton by Hilton Marjan Island konaklamanızda, Saqr Park ve Al Hamra Golf Club ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Al Hamra Alışveriş Merkezi ile 5,6 mi (9 km) ve Al Hamra Marina and Yacht Club ile 8,3 mi (13,4 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 515 klimalı oda MP3 takma konsolu ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz 2 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Oda,
Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Deniz Manzaralı
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Family
Family Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bağlantılı Odalar
King
King Room, Bağlantılı Odalar, Deniz Manzaralı
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Deniz Manzaralı
Family
Family Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Deniz Manzaralı (Breeze)
Family
Family Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Dream)
Family
Family Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Deniz Manzaralı (Treasure)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x