Mountain Heaven

Ella
Mountain Heaven Öne Çıkan Resim
Mountain Heaven Yerinde Yemek
Mountain Heaven Yerinde Yemek
Mountain Heaven Oda Manzaraları
Mountain Heaven Oda Manzaraları
Image More +6 fotoğraf
Mountain Heaven
Kitalella , Ella

Ella bölgesindeki Mountain Heaven misafirlere dağda, Suwadivi Ayurveda Health Care ve Nature Trail Ella 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kinellan Çay Fabrikası ile 1,2 mi (1,9 km) ve Little Adam's Doruğu ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

8 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Dağ Manzaralı, Dağ Yamacı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x