Motel Mont Huye

Ngoma
Motel Mont Huye Dış Mekan
Motel Mont Huye Dış Mekan
Motel Mont Huye Dış Mekan
Motel Mont Huye Dış Mekan
Motel Mont Huye Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Motel Mont Huye
SH 1 RD 99 , Ngoma

Ngoma bölgesindeki Motel Mont Huye misafirlere milli parkta, Rwanda Etnografya Müzesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Murambi Genocide Memorial Center ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ruanda Ulusal Üniversitesi ile 2,6 mi (4,3 km) ve Gikongoro Kilisesi ile 17,6 mi (28,3 km) mesafede.

Motel Mont Huye misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

60 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (VIP)
Room
Classic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x