Light House Hotel

Ngoma
Light House Hotel Öne Çıkan Resim
Light House Hotel Dış Mekan
Light House Hotel Dış Mekan
Light House Hotel İç Mekan
Light House Hotel Yerinde Yemek
Image More +22 fotoğraf
Light House Hotel
627 Huye , Ngoma

Ngoma bölgesindeki Light House Hotel konaklamanızda Ruanda Ulusal Üniversitesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Murambi Genocide Memorial Center ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Rwanda Etnografya Müzesi ile 2,4 mi (3,9 km) ve Gikongoro Kilisesi ile 19,2 mi (30,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

24 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirlerimiz için sauna ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane vardır. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Executive İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Yatak Odası
Room
Presidential Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x