Motel Eldorado

Bohemian-moravian Highlands, Mikulov
Motel Eldorado Genel
Motel Eldorado Genel
Motel Eldorado Genel
Motel Eldorado Öne Çıkan Resim
Motel Eldorado Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Motel Eldorado
K Vápence 2c/1871 Bohemian-moravian Highlands, Mikulov

Mikulov bölgesindeki Motel Eldorado konaklamanızda, Lednice-Valtice Kompleksi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Synagogue ile 11 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Jewish Cemetery ile 0,6 mi (0,9 km) ve Mikulov Chateau ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Motel Eldorado misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 18 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Downstairs - Street (2)
Economy
Economy Upstairs - Garden (17)
Royale
Royale suite 2+1 (14)
Room
Economy Downstairs - Street (1)
Room
Economy Downstairs - garden (5)
Room
Senior Süit
Room
Economy Upstairs - Garden (19)
Room
Route66 Apartment
Room
Cartoon Apartment (15)
Room
Royale suite 2+1 (12)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x