Mikulov Otelleri Ara

En uygun Mikulov otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Mikulov otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Mikulov Hakkında

Tarihi Mikulov kasabası Güney Moravya'da, Çek Cumhuriyeti ve Avusturya sınırına yakın Brno'dan sadece birkaç kilometre uzaklıktadır. Palava Dağları’nın tepelerinde üzüm bağları ile çevrili Mikulov, yıllarca turistlere Çek şairin dizelerindeki haklı slogan ile seslendi: "Tanrı’nın eliyle İtalya’nın parçası Mikulov’a taşındı.”
Kozi Hradek yani Keçi Kalesi, Brno ve Viyana’yı bağlayan stratejik önemi olan ticaret yolunun korunması için inşa edilmiş; ancak bugün şehrin önemli simgelerinden biri haline gelmiş. Ailecek iyi zaman geçirip, güzel fotoğraflar çekebilirsiniz.

Dietrichstein Türbesi, mimarisi ve dramatik yapısıyla turistler için çekim noktalarından biri. 17. yüzyılda inşa edilen, sonrasında geçirdiği büyük yangının ardından 19. yüzyılda son haline gelmiş. Zamek Lednice Kalesi’nin güzel ve geniş bahçesinde gezinebilir, kafesinde dinlenebilirsiniz. Ayrıca içeride rehberli tur alarak, kalenin hikayesinin detaylarını dinleyebilirsiniz.

Modern sanat sergileri ya da şehirdeki en iyi kahve ilginizi çekiyorsa Zavodny Galerisi’ni mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Mikulov’da ayrıca Çek mutfağının vazgeçilmezi çorbaları deneyebilir; domuz, dana ve tavuk eti ağırlıklı yerel lezzetlerinden tadabilirsiniz.

Mikulov gibi küçük bir kasabada kış mevsiminde birçok turistik nokta hizmet dışı olacağından, seyahat için ilkbahar ve yaz aylarını tercih edebilirsiniz. Özellikle Eylül ayındaki şarap hasadına katılarak, festivalde harika zaman geçirebilirsiniz.