Motel Des Sports

Güney İsviçre, Martigny
Motel Des Sports Genel
Motel Des Sports Genel
Motel Des Sports Öne Çıkan Resim
Motel Des Sports Dış Mekan
Motel Des Sports Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Motel Des Sports
Rue Du Forum 15 Güney İsviçre, Martigny

Motel Des Sports misafirlere Martigny bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Pierre Gianadda Vakfı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Roma Amfi Tiyatrosu ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Verbier Kayak Merkezi ile 17,5 mi (28,2 km) ve Saint-Bernard Müzesi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 38 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x